ODONTOLOGIA MÍNIMAMENT INVASIVA

A URPÍ clínica dental tenim la filosofía de la mínima intervenció. Per això, sempre fem tractaments sense dolor. Per a poder ser excel.lents,
necessitem estar a l’avantguarda, utilitzant les tècniques més avançades perquè tot plegat repercuteixi en la teva comoditat i seguretat.

Sempre donem la màxima importància a la teva dent natural, evitant sobretractaments i prioritzant la teva salut.

Algunes de les tècniques que utilitzem són:

-Odontologia adhesiva amb compòsits, incrustacions i laminats de ceràmica, enlloc de tècniques clàssiques més agressives amb la dent com són
les corones io els ponts tradicionals (veure secció especialitats).

Detector de càries per làser


ORTODÒNCIA INVISIBLE

L’ortodòncia invisible Invisalign® és la millor alternativa als bràquets. Consta de planxes transparents de plàstic rígid que incorporen els moviments personalitzats de les teves dents, i que s’han d’anar canviar periòdicament. Estèticament són gairebé imperceptibles, i són més còmodes que els bràquets, sobretot perquè es poden treure i posar per menjar o raspallar-se.


IMPLANTS AMB CIRURGIA GUIADA

La cirurgia guiada és una cirurgia d’implants de mínima invasió. En casos complexos, gràcies a un escàner previ, es confecciona una fèrula que posiciona els implants en el seu lloc òptim, i d’aquesta manera evitem cirurgies més complicades i costoses, i aconseguim un molt millor postoperatori pel pacient.


PRÒTESIS CAD-CAM

Totes les pròtesis fixes que col.loquem a URPÍ clínica dental estan dissenyades digitalment, i confeccionades per fresat o sinterització. Aquestes noves tècniques aconsegueixen materials de gran resistència i durabilitat, i sobretot d’un ajust excel.lent . Així, aconseguim que el pacient se senti les dents totalment naturals des del primer dia, i allarguem la durabilitat de les seves pròtesis.
Scroll to Top