Invisalign.

Una tècnica ho ha revolucionat els clàssics "ferros".
A Urpí Dental ho coneixem bé

  • Invisalign serveix per corregir la malposició de les dents i per millorar el somriure sense necessitat de bràquets fixes. El sistema Invisalign® utilitza alineadors extraïbles transparents, fabricats per aportar la màxima comoditat i permetre que es puguin extreure per menjar i rentar-se les dents.
  • A Dental Urpí també oferim Invisalign Teen®, el sistema d’ortodòncia transparent, còmode i invisible que ajuda els adolescents a lluir el millor somriure al llarg del temps que dura el tractament.

Avantatges

  • Els alineadors d’Invisalign són transparents, aconseguint que ningú noti que els portes posats. Resulten pràcticament invisibles facilitant que s’adaptin sense problemes al seu estil de vida i a la seva relació diària amb els altres.

  • Un altre dels beneficis dels alineadors Invisalign és la seva capacitat extraïble. A diferència del que passa amb els aparells fixos metàl·lics, el pacient la flexibilitat de menjar i beure el que vulgui durant el tractament amb només llevar-se els alineadors. També pot treure-se’ls per raspallar-se les dents i utilitzar fil dental com faria normalment per evitar l’halitosi i mantenir una higiene bucal adequada.

  • No hi ha brackets, filferros, ni elements metàl·lics a la boca. Això vol dir que, en la majoria dels casos, ha de passar menys temps a la consulta del seu dentista perquè se li facin ajustos necessaris durant el tractament.

Preguntes freqüents

QUINS TIPUS INVISALIGN hi ha?

Invisalign Lite

 

Està indicat per als casos més senzills, la durada estimada són 12 mesos com a màxim.

Normalment, aquesta és la versió que porten les persones que ja van utilitzar ortodòncia en el passat.

No obstant això, pel motiu que fos, no van utilitzar la retenció adequada i les seves dents van tornar a descolocar-se.

Aquestes persones solen necessitar que tractem l’alineament només, ja que la mossegada va ser corregida en el passat i continua sent la correcta.

 

Invisalign Full

Aquesta versió és la més adequada quan el pacient no ha portat ortodòncia mai i necessita realitzar correccions tant en l’alineament com en la mossegada.

La durada estimada d’aquest tipus de tractament és de 12 a 24 mesos. No obstant això, si el pacient necessités portar l’aparell durant més temps, seria possible.

 

Invisalign Teen

Aquesta és la versió desenvolupada especialment per a nens i adolescents.

A l’igual que Invisalign Full, aquest tractament està pensat per a corregir qualsevol tipus de maloclusió, de manera que dura de 12 a 24 mesos.

Com en el cas anterior, si el pacient necessités portar l’aparell durant més temps, seria possible.

A més, Invisalign Teen incorpora un seguit d’elements molt útils per al tipus de públic a què està dirigit: els nens i adolescents.

Per exemple, els alineadors compten amb uns indicadors d’ús, el que permet als pares controlar el temps real que estan portant els seus fills l’aparell.

Quin preu té?

Com en el cas d’altres tractaments d’ortodòncia, el cost d’Invisalign depèn de la complexitat del seu cas i de la durada de l’tractament. Com a regla general, el cost és similar a el dels aparells fixos tradicionals. El preu dels tractaments Invisalign generalment oscil·la entre els 2500 € i els 4800 €.

Quan durada té el tractament?

Quan un pacient es decideix per Invisalign, és fonamental que estigui conscienciat amb el temps d’ús.

És a dir, perquè el tractament sigui efectiu i aconsegueixi els resultats planificats, és imprescindible que la persona porti els alineadors 22 hores a el dia.

Això vol dir que s’han de dur sempre -el que inclou dormir amb ells- i que només poden ser retirats per menjar i raspallar-se les dents.

Scroll to Top